Restaurantmanager

Als restaurantmanager heb je een zeer veelzijdige functie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant, en weet elke dag opnieuw je gasten te verrassen. Je bent verantwoordelijk voor een perfecte inkoop, en weet de omzet te optimaliseren door creatief te zijn in het bedenken van oplossingen. Deze weet je op een structurele manier in werking te stellen, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Je stuurt je team aan op een motiverende wijze, en bent verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van personeelsleden en stagiaires. Door een heldere communicatie en een strakke organisatie & planning weet je een goede sfeer in het team te creeren, wat uiteraard zijn weerslag heeft op de gasten in het restaurant. Gastvrijheid staat bij jou immers hoog in het vaandel!

Meer lezen over de competenties van een restaurantmanager

Restaurantmanager / Horeca Ondernemer

Voor een eetcafe / restaurant met mogelijkheid tot lunch en diner in de omgeving Laren zijn wij op zoek naar een ervaren restaurantmanager. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, en misschien zelfs geïnteresseerd in de mogelijkheid tot pachten?

Bekijk vacature »

Horeca Ondernemer

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die als ondernemer het verschil wil en kan maken in een sfeervol eetcafe. Heb jij ervaring als leidinggevende of ondernemer in een restaurant / eetcafe en ben je bereid de uitdaging aan te gaan?

Bekijk vacature »

Restaurantmanager

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Laren zijn wij op zoek naar een bedreven restaurantmanager. Voor dit goedlopende restaurant zijn wij op zoek naar een kandidaat met ruime leidinggevende ervaring binnen de restaurantwereld. Exploitatie als pachter behoort tot de mogelijkheden. Ben jij de gedreven restaurantmanager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature »

Restaurantmanager

Voor een opdrachtgever in de omgeving Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste restaurantmanager. Voor dit succesvol bestaande concept zijn wij op zoek naar een kandidaat met ruime leidinggevende ervaring binnen de restaurantwereld. Exploitatie als pachter behoort tot de mogelijkheden. Ben jij de gedreven restaurantmanager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature »

Horeca Ondernemer

Voor een eetcafé in de regio Rotterdam zijn we op zoek naar een horeca ondernemer. Het eetcafé is onderdeel van een bestaand concept, en er heerst een ontspannen, informele sfeer waar gasten graag terugkeren. Ben jij in staat de vaste gasten te behouden en weet je nieuwe gasten aan te trekken?

Bekijk vacature »