Horeca Manager

Als bedrijfsleider ben jij het gezicht van de horecagelegenheid. Je straalt uit dat je plezier hebt in je werk en vindt het een uitdaging om iedereen een leuke avond te bezorgen. Je bent in staat een inschatting te maken van waar je gasten behoefte aan hebben en past je gedrag hier op aan. Bovendien ben je goed op de hoogte van nieuwe trends en heb je een uitstekende productkennis in huis. Jouw enthousiasme weet je over te brengen op je team, en in je aansturing treed je op als coach. Door overzicht te houden en de werkzaamheden goed te organiseren, en te communiceren naar je team zorg je er voor dat je gasten zich thuis voelen in het bedrijf en zeker weer terug zullen komen!

Meer lezen over de competenties van een Horeca Manager

Restaurantmanager / Horeca Ondernemer

Voor een eetcafe / restaurant met mogelijkheid tot lunch en diner in de omgeving Laren zijn wij op zoek naar een ervaren restaurantmanager. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, en misschien zelfs geïnteresseerd in de mogelijkheid tot pachten?

Bekijk vacature »

Horeca manager

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Zuid Holland zijn wij op zoek naar enthousiaste horeca managers. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je doorgroeien binnen een professioneel horecabedrijf. Neem dan snel contact op!

Bekijk vacature »

Horeca ondernemer

Voor een opdrachtgever in de omgeving Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste ondernemer. Ben jij de topondernemer die wij zoeken en ben je klaar om op deze buitengewone locatie aan de slag te gaan? Reageer dan direct!

Bekijk vacature »

Horeca Ondernemer

Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Horeca Ondernemer. Een eetcafé met een huiselijke sfeer waar tal van mogelijkheden liggen om een succesvolle zelfstandige onderneming te worden.

Bekijk vacature »

Horeca Ondernemer

Voor een echte klassieke horecazaak in Huizen zijn wij op zoek naar een gepassioneerde horeca ondernemer die als gezicht van de zaak alles gaat runnen. Ben jij de ondernemer die wij zoeken? Lees dan verder!

Bekijk vacature »

Horeca Ondernemer

Voor een stijlvolle bar / eetcafé in de omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een horeca ondernemer met flair! Ken jij het Rotterdamse nachtleven door en door? Lees dan verder!

Bekijk vacature »